Over Ons

STALLIS is opgericht in 2015 met het doel onze klanten te ontzorgen inzake schatting, EPC, elektriciteitskeuring en recent ook het asbestattest. Ons team bestaat uit zeer ervaren experts en professionals die u graag van dienst willen zijn. Wij begrijpen dat u uw dienst zo snel mogelijk uit wilt laten voeren, aangezien er wellicht meerdere partijen op uw reactie wachten. Door een spoedige afhandeling bent u ervan verzekerd dat u o.a. rustig kunt nadenken binnen de tariefgarantie van uw bank (bij schatting), sneller kan verkopen/verhuren (EPC vereist alvorens publicatie), alles gereed is tegen een aktedatum of beginnend huurcontract (elektriciteitskeuring en asbestattest).

Wij zullen dus niet alleen ons uiterste best doen om u project spoedig af te handelen, wij garanderen u zelfs dat u project snel en efficiënt wordt uitgevoerd. Naast deze snelle afwikkeling kunt u ervan uitgaan dat wij een zeer vakkundig en kwalitatief rapport voor u samen zullen stellen.

Wij zijn werkzaam in de Vlaamse Ruit (regio Antwerpen, Gent, Mechelen, Leuven, Brussel) en de Kust. STALLIS kent een sterke groei en zeer binnenkort worden deze regio’s nog meer uitgebreid.

Zakelijke én particuliere diensten
STALLIS is er voor zakelijke én particuliere diensten. Het liefst gaan wij een langdurige samenwerking met u aan. Natuurlijk kunt u hierbij gebruik maken van een proefperiode, waarin u bepaalt of u een langdurige relatie met ons wilt opbouwen.

Ook als particuliere klant bent u meer dan welkom, wij kunnen u helpen met het uitvoeren van een schatting, EPC-attest, asbestattest en elektriciteitskeuring.

Onze experts hebben veel begrip voor uw persoonlijke situatie, zowel zakelijke als particuliere klanten zijn van harte welkom. Wij staan u graag snel doch vakkundig te woord.

U bent bij ons altijd verzekerd van onafhankelijk advies, aangezien wij nooit als makelaar optreden. Er kunnen zich dus nooit belangenconflicten voordoen als u voor ons kiest bij de uitvoer van een opdracht. Door deze aanpak onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Bent u dus op zoek naar een snel en vakkundig bedrijf om uw project tot een goed einde te brengen? Zoekt u dan niet verder, neem vandaag nog contact met ons op.

Onze Partners