EEN CORRECTE SCHATTING WONINGSWAARDE

Wat is uw huis écht waard?

Bent u op zoek naar een eerlijke en onafhankelijke schatting van uw woning?

Wij zijn een 100% onafhankelijk en objectief kantoor dat schattingen uitvoert in functie van verschillende doelen. Doelen zoals onder andere schatting voor nalatenschap, schenking, aankoop- en verkoop, scheiding, of voor puur informatieve doeleinde. Dankzij onze jarenlange expertise weten wij met iedere situatie raad en kunnen wij u adequaat op weg helpen.

Wij zijn tevens erkend door verschillende financiële instellingen en de Vlaamse overheid. Wij bieden een compleet schattingsverslag aan met een uitgebreide marktanalyse, gebaseerd op de actuele woningmarkt. Ons werk vereist een nauwe samenwerking van experts en de nodige kennis van zaken. Banken, investeerders, curatoren, notarissen en de Vlaamse Belastingdienst zijn allemaal zeer tevreden met onze schattingen.

Woning- schatting – Wat is onze meerwaarde?

Soms heeft u snel een schatting van uw woningwaarde nodig. Wij snappen dat. Bij ons is het mogelijk om binnen 24 uur een afspraak te plannen. Afhankelijk van de omstandigheden (o.a. toegankelijkheid) ontvang u het rapport binnen 24 uur. Wij gaan onmiddellijk voor u aan de slag.

Duidelijkheid is een van onze kernwaarden. Zo krijgt u een overzichtelijk rapport met alle details netjes op een rijtje. Met onze ‘no-nonsense’ aanpak hopen wij u zo snel en effectief mogelijk verder te helpen. Tevens zijn wij beëdigd en erkend. U kunt er voor de volle 100% op vertrouwen dat wij weten wat we doen en u op de juiste manier bijstaan.

Wilt u meer weten? Aarzel niet om met ons contact op te nemen. Wij staan u zeer graag te woord.